VadeVi
Els Premis Vinari comencen el curs amb examen
  • CA

Els Premis Vinari dels vins catalans comencen el curs escolar d’aquest 2012 amb examen. Aquest dilluns 13 de setembre el Celler de Rubí acollirà la jornada de tast d’aquells vins que van destacar durant les fases prèvies de tast i que han esdevingut els finalistes d’aquesta novena edició.

El Celler de Rubí és un antic celler cooperatiu modernista, una de les anomenades catedrals del vi que va construir l’arquitecte Cèsar Martinell i Brunet l’any 1920. Aquesta joia modernista, plena d’història i que ha estat testimoni de la vinculació del municipi vallenc amb el món del vi, va ser rehabilitada per poder-hi donar nous usos, ara que ja no funciona com a cooperativa ni veu entrar o manipular el fruit de la vinya. L’estrena de la nova vida va ser per donar cabuda, precisament, al primer tast de vins finalistes dels Premis Vinari. I enguany, continua sent l’emplaçament perfecte per organitzar una de les sessions clau per al desenvolupament del concurs.

Aquest és un viatge a través de la història d’aquesta relació que ha lligat els Vinari amb Rubí. Va començar l’any 2013 i enguany continua més forta i consolidada que mai. I aquesta tarda, a partir de les 17:00h s’hi sumarà l’experiència d’una nova edició, la novena, que precisament reunirà una vintena de professionals de la sommelieria, enologia, prescriptors del vi per tastar i avaluar els poc més de 200 vins que enguany han convençut, fins ara, els paladars del jurat. En unes hores, les cartes estaran sobre la taula, i ben aviat, en coneixerem els resultats: els millors vins catalans, en categories de guarda, dels Vinari 2021.

Tast Final Premis Vinari 2013 | LocalPress
Tast Final Premis Vinari 2014 al Celler de Rubí | Play
Tast dels Premis Vinari 2015
Tast Final Premis Vinari 2016 | Jordi Borràs
Tast final dels Premis Vinari 2017
Tast final dels Premis Vinari 2017 a Rubí
Les millors imatges del tast final dels Premis Vinari 2018
Tast final dels Premis Vinari 2019 | Jordi Play
Alcaldessa de Rubí durant el Tast final dels Premis Vinari a Rubí de l’edició 2020 | Aj Rubí

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa