VadeVi
Els Premis Vinari dels vermuts trien de nou els millors de l’any
  • CA
Eduard Voltes, Montserrat Caellas i Salvador Cot | N.R

!–akiadsense–>

Aquest dijous 27 d’abril s’ha fet la presentació a les Cotxeres del Palau Robert de Barcelona dels Premis Vinari dels Vermuts catalans 2017, que enguany celebren la seva tercera edició. El tast final es farà dia 8 de maig a Cal Massó a Reus i l’acte de lliurament de premis serà el dia 11 al restaurant Can Rofas també de Reus.

La Regidora de Promoció de la Ciutat de l’Ajuntament de Reus, Montserrat Caelles, ha explicat que“és un gran orgull i una gran responsabilitat”

“El concurs és un gran complement en les diferents línies de promoció del nostre territori i per això en fem una aposta total” assegurava Caelles.

Reus és enguany, capital de la cultura catalana i “refermem encara més un esdeveniment que posa en valor un dels productes més significats de la ciutat i és per això que des de l’àrea de cultura reforçarem una de les noves categories dels Premis d’aquest any a la recerca de la millor etiqueta”, ha dit Caelles.

Per la seva banda, l’editor del Vadevi.cat –organitzador dels Premis- Salvador Cot, ha manifestat que “els vermuts catalans tenen una qualitat indiscutiblle i aquests premis en són un prova”. Una de les funcions d’aquest guardons, és per exemple, afegia Cot, “diluir la imatge d’una noia en patins que evoca a vermuts foranis que no estan malament, però que amaguen que a casa nostra se’n fan molts i de molt bons”.

Premi a la Millor Vermuteria de Barcelona

La revista “Time Out” ha anunciat que la Vermuteria El Tano, de Gràcia, ha estat la guanyadora del Premi a la millor vermuteria del 2017. Eduard Voltas, director de la revista, explicava que “tot comença amb un bon producte, però l’excel·lència del producte no arribaria si no hi hagués un canal de distribució, i per això aquest any s’ha triat la millor vermuteria de Barcelona”.

“El Tano és un lloc que sap greu recomanar perquè és de barri i ha sabut conservar el millor de la seva essència. Val la pena desplaçar-te per tenir una experiència vermutera de primera qualitat”, afegia.

Així és com es presenta el local:

“>París té les seves terrasses cobertes i uns fanals de pel·lícula. Nosaltres tenim cellers amagats com el Tano. Una porta plena d’adhesius, les taules de marbre, el caliquenyo i la noia amb el diari de diumenge sota el braç que s’explica a glops de vermut i mos d’anxoves, banderilles i escopinyes. Quina gana passen a París”. “>

Els quatre establiments que han quedat finalistes de la convocatòria han estat: Bar La Plata, Bodega Salvat, Bar Bodega Quimet i Casa Leto.

La jornada ha finalitzat compartint un vermut al jardí de les Cotxeres i s’ha pogut tastar el còctel “Ambarino”, creat especialment per l’Associació Club del Bàrman de Catalunya amb diversos ingredients, entre els quals, el Vermut Miró Etiqueta Negra, millor vermut de l’edició 2016 del certamen.

Nom: AMBARINO*“>

*en honor al color que té el vermut “>

Ingredients:“>

  • 5cl. Vermut Miró Et. Negra“>
  • Unes gotes de Bitter Truth JerryThomas own decanter bitter.“>
  • 1 cl. Vodka“>
  • 0.50 cl. Licor de mandarina“>
  • Un cop d’Apperol“>

Directament en got, perfumat i decorat amb una pell de taronja.“>

Els Premis Vinari dels vermuts catalans és un projecte del diari de vins Vadevi.cat que compta amb la col·laboració de Reus Promoció i el suport del Club del Bàrman de Catalunya, Gràfiques Varias i la revista “Time Out”. Nascut al 2015, el projecte pretén donar a conèixer i reforçar la producció de vermut que s’elabora arreu de Catalunya. Enguany, celebra la tercera edició.

Les inscripcions per a participar-hi continuen obertes fins a finals d’aquesta setmana. Tota la informació a: http://inscripcions.vermuts.cat. “>

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa