VadeVi
Els Premis Vinari estrenen secció a Ràdio Rubí

El magazín matinal “Rubí al dia” que presenta Lidia Martín i Toni Bravo a Ràdio Rubí continua fent d’altaveu i de prescriptor del vi català. Si bé és cert que ve fent costat del sector des de fa unes quantes temporades, a partir d’ara inclourà entrevistes i tertúlies de manera periòdica en una secció quinzenal de la mà de l’equip dels Premis Vinari i Vadevi.

Així, cada quinze dies i en divendres, a partir de les 10:00h del matí, s’obrirà els micròfons a l’actualitat del sector i també a alguns dels protagonistes dels Premis Vinari d’enguany i les Bodegas Rosàs de Rubí. D’aquesta manera, el concurs suma un nou aliat mediàtic a l’hora de fer difusió i promoció dels diversos productes vitivinícoles que s’elaboren de punta a punta del país.

La secció s’ha estrenat aquest 17 de setembre amb la intervenció d’Ester Bachs, directora del concurs, i el sommelier rubinenc Marià Rosàs, per compartir com es va viure la jornada de tast de vins finalistes dels Vinari 2021, celebrat aquest passat dilluns 13 de setembre al Celler cooperatiu del municipi. A més a més, s’han avançat alguns detalls de la Fira de vins que un any més portarà alguns dels millors vins catalans de l’any a la ciutat coincidint amb els primers dies d’octubre.

Quarta fira dels Premis Vinari a Rubí | cedida

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa