VadeVi
Els Premis Vinari reuneixen totes les denominacions d’origen a Monvínic
  • CA

Els Premis Vinari han reunit aquest dijous totes les denominacions d’origen catalanes en el primer dinar institucional del concurs de vins catalans amb l’INCAVI i la Conselleria d’Agricultura.

Aquesta trobada, que ha comptat amb la presència de la consellera Meritxell Serret, el director de l’INCAVI, Salvador Puig, la directora dels Premis Vinari, Eva Vicens i la seva directora tècnica, Ester Bachs, ha permès als representants dels Consells Reguladors intercanviar impressions sobre el bon moment que viu el vi català pel que fa a la qualitat, i la preocupació pel consum.

És per això precisament que des dels Premis Vinari a més de valorar quines són les millors referències de cada anyada és volen difondre les virtuts del vi català arreu, per contribuir al consum del vi que es fa a casa nostra.

La directora del concurs, Eva Vicens ha volgut agrair la feina feta i el suport rebut per part de les denominacions d’origen mentre la directora tècnica Ester Bachs ha explicat els detalls dels canvis que s’han fet al panell de tast amb la contribució dels especialistes en anàlisis sensorial formats per l’INCAVI i també al sistema de valoració de vins.

La consellera Serret per la seva part, així com el director de l’INCAVI, han recalcat que la competició sana que genera un concurs d’aquetes característiques juga en benefici de tot el sector i no només dels guanyadors.

Aixi i tot els assistents al dinar no s’han pogut estar de demanar quins són els guanyadors d’aquest any. Bachs ha anunciat que ja se sap qui són els vins que s’emporatan premis aquesta edició, que un cop processades les valoracions dels membres del jurat, els noms dels guanyadors ja s’han enviat a impremta, però, com no pot ser d’una altra manera, el misteri es mantindrà, com sempre, fins a la gala de lliurament que tindrà lloc dia 7 d’octubre a l’Auditori de Vilafranca del Penedès.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa