VadeVi
Els Vinari i Nissan premiaran el millor vi ecològic
  • CA

Nissan puja al carro dels Premis Vinari en aquesta quarta edició del concurs i ho fa amb la voluntat de posar en valor la feina que es fa des de diferents àmbits per contribuir a la sotenibilitat.

Tal com fa aquesta empresa d’automoció amb la seva línia de vehicles 100% elèctrics, la cura pel mediambient en el món del vi va més enllà d’una moda i d’una activitat circumscrita només a l’agricultura.

Així, són molts els cellers que més enllà de les pràctiques ecològiques a la vinya, també incorporen altres mesures sostenibles en el procés de vinificació, i també en les activitats quotidianes del celler.

I és aquí on hi entraria la utilització dels vehicles elèctrics que, per exemple, no són emissors de CO2. És el cas del cotxe e-vNV200 que es fabrica a Barcelona per a tot el món.

Per primer cop, doncs, en aquesta edició del concurs, Nissan i els Premis Vinari donaran el premi al Millor vi ecològic de Catalunya. Un guardó que com la resta es coneixerà en el transcurs de la gala de lliurament que es farà el divendres 7 d’octubre a l’Auditori de Vilafranca del Penedès.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa