Ja està fet.

Els finalistes dels Premis Vinari 2016 ja s’han tastat. Un any més el Celler Cooperatiu de Rubí ha acollit la final del concurs dels vins catalans.

Des de les 17h, una trentena de professionals, entre els quals hi ha enòlegs, sommeliers, periodistes i professionals de la distribució han tastat aquest dilluns les prop de 200 referències que han arribat a la final.

La directora tècnica dels Premis Vinari, Ester Bachs, ha destacat que en aquesta edició “hi ha hagut molta rivalitat entre els vins negres i com sempre una altíssima qualitat”.

L’acte que té el suport de l’Ajuntament de Rubí ha comptat amb la presència de la seva alcaldessa, Ana Maria Martínez, i de diversos membres del govern municipal i de l’oposició.

Enguany, en aquesta quarta edició, s’han presentat a concurs més de 850 vins de cellers catalans, dels quals, poc més de 200 s’han fet un lloc a la final, havent estat els millors puntuats durant les fases prèvies que enguany s’han fet a Monvínic durant els mesos de maig i juny.

La metodologia del concurs continua sent la mateixa, és a dir, avaluar els vins totalment a cegues. Les referències que obtinguin les millors puntuacions en aquest tast de Rubí, s’enduran els guardons que els acreditaran com a millors vins de Catalunya del 2016.

Ara ja sí, ja només queda esperar el lliurament dels Premis a la gala que es farà a l’Auditori de Vilafranca del Penedès dia 7 d’octubre amb la presència d’una gran representació del sector i també de diverses autoritats.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa