VadeVi
Els Vinari brillen sobre les ampolles guanyadores
  • CA

Ester Bachs, directora tècnica dels Vinari, comentava durant la seva intervenció a la Gala de lliurament dels Premis d’aquest 2016 que si algú –aficionat o professional del vi- es troba amb un guardonat als Vinari “no dubti que estarà davant un producte extraordinari”. Però, ara que ja s’han fet públics els guardonats, com es poden identificar de manera fàcil aquests vins?

Trobar-hi una medalla adhesiva que digui que el vi és mereixedor d’un premi, pot ser la resposta a aquesta pregunta. Medalles d’or, plata i bronze que brillin sobre l’ampolla seran segur un reclam per atraure l’atenció del consumidor. D’aquí la col·laboració que es va consolidant entre els Premis i Gràfiques VARIAS, empresa que des de la primera edició del concurs imprimeix aquestes etiquetes que després veurem a les ampolles dels vinys guanyadors.

Josep Varias és el Director General d’aquesta impremta que va fundar el seu avi l’any 1918 a Sant Sadurní d’Anoia i que a partir dels anys 30 s’especialitzaria en etiquetes de vi. “L’empresa va seguir l’evolució natural d’una zona vitivinícola”, explica l’actual Director, i avui dia, ocupa una planta de més de 5000 metres2 i dóna feina a un centenar de persones.

Josep Varias, al centre, lliurant el Premi Vinari al millor vi rosat de l’any a Bodegas Clos d’Agon

“>

“Les etiquetes del vi són un dels principals reclams per als consumidors no iniciats en el món del vi”, diu Varias, “i celebro que enguany els Vinari hagin inclòs una nova categoria a la millor etiqueta de vi”.

Varias es refereix al Premi Vinari AGBAR a la Millor Etiqueta que s’ha creat per a donar més visibilitat al “vestit” que engalana els grans productes. “Està demostrat que un alt percentatge de gent que agafa un producte per mirar-lo, l’acaba comprant. Si una etiqueta de vi li crida prou l’atenció, hi ha una probabilitat alta que s’endugui a casa el producte”, explica l’impressor.

Per cert que el celler que s’ha endut el primer premi a la millor etiqueta, per cert, ha estat el Negre de Folls 2015 del celler Vins de Pedra.


Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa