VadeVi
Empar Moliner i Txe Arana presentaran els Vinari 2016
  • CA

Els Premis Vinari dels vins catalans 2016 arriben a la seva fi. Divendres 7 d’octubre es donaran a conèixer els vins guardonats d’aquesta quarta edició en una jornada que reunirà a l’Auditori de Vilafranca del Penedès a representants de tot el sector vitivinícola de Catalunya.

L’acte, que començarà a les 21h del vespre, estarà conduït per l’actriu Txe Arana -que amb aquesta haurà presentat tres de les quatre edicions- i la periodista Empar Moliner, que enguany s’estrena als Vinari donant a conèixer els millors vins de Catalunya de l’any.

Txe Arana (Lleida, 1972) és actriu i presentadora que es donaria a conèixer l’any 1993 al capdavant del programa musical Sputnik i de 3 Senyores i un senyor, “>que s’emetria per TV3.“> Ha treballat i col·laborat en diversos mitjans de comunicació i ha estat la veu de diverses produccions audiovisuals i spots televisius. Arana ha presentat els Premis Vinari en les edicions del 2013, 2015 i ho farà també aquest 2016.

Empar Moliner (Santa Eulàlia de Ronçana, 1966) és periodista i escriptora. Iniciaria la seva carrera com a actriu de teatre i de cabaret però debutaria més tard com a escriptora amb l’obra L’ensenyador de pisos que odiava els mims“> (1999), una col·lecció de relats satírics. Seguirien altres títols com T’estimo si he begut “>(2004), guardonat amb la Lletra d’Or 2005, o Busco senyor per amistat i el que sorgeixi“> (2005), entre molts d’altres. Actualment col·labora en diversos mitjans de comunicació, entre els quals, Els Matins de TV3 i de Catalunya Ràdio.

El tàndem Arana-Moliner es podrà veure en acció en directe a través de Penedès TV i també per streming a través de la pàgina web oficial del concurs PremisVinari.cat i també del web vadevi.cat.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa