VadeVi
La Fira de Rubí proposa una immersió als Premis Vinari
  • CA

!–akiadsense–>

Els Premis Vinari amb el suport de Bon Preu Esclat, proposen un any més conèixer amb més profunditat com són els vins i els vermuts guanyadors del concurs. Es farà en el marc de la Fira del Vi de Rubí que cada any reuneix alguns dels vins i vermuts premiats en les últimes edicions del concurs.

Serà aquest dissabte i diumenge, 26 i 27 d’octubre al Celler Cooperatiu de Rubí, i es faran quatre tastos. Tres de vins dissabte a les 13.30h i a les 18.30h i diumenge a les 13.30h i un de vermuts diumenge a les 12h.

Tots ells els conduirà Ester Bachs, la directora tècnica dels Premis Vinari que explicarà al detalls com són, com s’han elaborat i les històries de cada un dels vins que seran presents a la fira.

Per aquests tastos cal inscripció prèvia i es pot fer seguint aquest enllaç.

Aquesta activitat s’emmarca en la celebració de la Fira del Vi de Rubí que per setè any consecutiu reuneix una sel·lecció dels vins guanyadors als Premis Vinari. I com cada any és el primer moment en que els Vinari surten al carrer tots junts després de la gala de lliurament.

La fira es completa amb actuacions musicals i propostes gastronòmiques i també amb activitats infantils per poder gaudir-la en família.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa