VadeVi
La Fira de Rubí fa rècord i serveix més de 15.000 copes de Premis Vinari
  • CA
La Fira de Rubí es fa al Celler cooperatiu de Rubí
La Fira de Rubí es fa al Celler cooperatiu de Rubí | M.R.F.

!–akiadsense–>

La Fira de Rubí amb els Premis Vinari ha estat un èxit. Es podien tastar fins a 14 del vins premiats, entre ells el Gran Vinari d’Or i el Gran Vinari Escumós a més de les altres referències dels cellers guanyadors. El celler modernista de Rubí es va omplir de festa i vi en la primera cita dels Premis Vinari 2019.

L’afluència de públic ha estat massiva, en un cap de setmana de sol i bon temps, en el que els cellers han tingut l’oportunitat d’explicar els seus vins. S’han comptabilitzat més de 15.000 degustacions, quasi 3.000 més que l’edició de 2018. Vins molt especials tenint en compte que han superat als prop de 950 que es presentaven a concurs.

Fira del Vi de Rubí

!–akiadsense–>

Els assistens han guadit del vi, de la música i també de la gastronomia, amb food trucks que oferien propostes del món i una sel·lecció dels productes de mercat rubinencs. Tot plegat amb l’opció de viure-ho amb família amb un espai dedicat als més petits.

Tastos dels Premis Vinari 2019 al celler Cooperatiu de Rubí
Tastos dels Premis Vinari 2019 al celler Cooperatiu de Rubí | Marc Grifo

!–akiadsense–>

Pels que volien conèixer més de prop com són, som es fan i singularitat dels vins guanyadors, els Premis Vinari i Bon Preu Esclat han oferit quatre tastos que s’han omplert fins a dalt, amb prop de 25 persones a cada un.Dirigits per Ester Bachs han servit per conèixer amb més profunditat les característiques de cada un dels vins i també dels vermuts que han aconseguit un Premi Vinari aquest 2019.

El tast de vermut dirigit per Ester Bachs proposava conèixer algunes del botànics amb que el fa aquest vi d'aperitiu
El tast de vermut dirigit per Ester Bachs proposava conèixer alguns del botànics amb els que es fa aquest vi d’aperitiu | Marc Grifo

!–akiadsense–>

Els Premis Vinari 2019 han sortit per primer cop al carrer. Però no són tots. La llista complerta la teniu seguint aquest enllaç per saber quin són els millors vins de Catalunya.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa