VadeVi
La Fira del Vi celebra una dècada a Rubí servint més de 22.000 tastos
  • CA

La Fira del Vi de Rubí ha celebrat 10 anys “consolidant la seva complicitat amb la ciutadania”. Així ho comparteix l’Ajuntament en un comunicat, en el qual fa balanç d’aquest esdeveniment que permet, per primer cop, tastar els vins guardonats als Premis Vinari d’enguany.

La valoració parteix de xifres. I és que aquesta darrera edició s’ha servit 22.427 tastos de vins. Com cada any, molts dels i les visitants han portat la seva pròpia copa de la fira. Malgrat això, durant el cap de setmana se n’han venut 4.103, 503 més que en la fira del passat hivern.

Fira del Vi de Rubí, tardor 2022
Fira del Vi de Rubí, tardor 2022 | Fotos: Mireia Comas

Una cita imprescindible al calendari i les copes, elements de col·leccionisme

Després de 10 anys, Rubí no es cansa de la Fira del Vi. Al contrari. Les copes amb les serigrafies d’elements del Celler s’han convertit en un element de col·leccionisme. Els nostres veïns i veïnes ens demanen les dates d’aquesta fira per marcar-les en vermell al seu calendari. Aquest any, hem volgut celebrar com mai la cultura del vi i hem proposat no només la Fira, sinó la Setmana del vi. I com la fira: estem molt satisfets de l’acollida de la ciutadania”, compartia l’alcaldessa, Ana María Martínez Martínez.

L’edil va inaugurar la fira divendres dia 4 de novembre acompanyada del periodista i editor del Grup Món, Salvador Cot, i el director dels Premis Vinari, Ramon Roset. Tots els tastos guiats s’han desenvolupat amb l’aforament complet. 200 persones han seguit les propostes de Vadevi i Bodegas Rosàs.

Maridatge de vins i formatges, amb Bonpreu i Esclat | Foto: Mireia Comas

Onze cellers i 40 medalles

Els i les visitants hi han pogut tastar els vins d’onze cellers que sumaven gairebé 40 medalles dels Premis Vinari: Cava Jaume Giró Giró, Oliveras Vins i Caves, Celler Coca i Fitó, Celler de Capçanes, Domenio Wines, Celler J. Fortuny, Vins Ramsurt / Celler Cesca Vicent, Caves Torrens Moliner, Dos Déus Vermut, Cellers Maset, Grup Freixenet i Bodegues Rosàs.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa