Feia temps que Josep Varias, actual director general de l’empresa volia fer un canvi d’imatge corporativa, però ja fos per manca de temps, o bé perquè les propostes que li arribaven no li acaben de fer el pes, la decisió s’havia posposat.

Ara, a només tres anys de convertir-se en empresa centenària i fent-ho coincidir amb una reforma profunda de les seves instal·lacions, Varias ha canviat d’imatge.

Una nova línia corporativa molt més austera, més senzilla i més neta.

Però aquest canvi d’imatge segurament no tindria el mateix impacte sense els canvis físics que s’han produït a l’empresa.

S’han girat de dalt a baix 600 m2 de les instal·lacions de Sant Sadurní d’Anoia.

La remodelació l’ha dirigit l’arquitecte Pere Pujol Rosell i l’interiorista Maria Esteban Reche de Metre Quadrat Studio s’ha encarregat del disseny d’interiors.

Pel que fa l’estètica de l’espai s’ha buscat l’harmonització entre elements contrastats, amb una il·luminació puntera i amb un disseny coherent amb la voluntat de Josep Varias.

“Teníem tota una sèrie de departaments repartits per les nostres instal·lacions i volíem que la comunicació entre ells fos més fluïda” diu el director general de Gràfiques Varias. I afegeix que “ara els nostres clients tindran una millor atenció i serem més àgils a l’hora de fer propostes i de compartir els coneixements entre els diferents departaments de l’empresa”.

Gràfiques Varias està a punt de complir cent anys i des d’en fa tres participa activament amb els Premis Vinari en la impressió de les medalles dels guanyadors.

Per Josep Varias “hi ha llocs en els que hi has de ser present i els Premis Vinari és un d’ells. És una iniciativa en la que no hi podíem deixar de col·laborar”.

Nou comentari

Comparteix