VadeVi
Ignasi Pinedo (Ferrer Bobet): “Els distribuïdors han notat un increment de demanda del vi premiat”
  • CA
Els Premis Vinari 2019, en imatges
Raül Bobet en el moment de recollir el Gran Vinari d’Or 2019 | Jordi Play

!–akiadsense–>

Ferrer Bobet 2016 va rebre el mes d’octubre passat el premi al millor vi de Catalunya del 2019, el Gran Vinari d’Or. Ignasi Pinedo, responsable comercial del celler fa balanç d’aquests mesos havent ostentat el màxim guardó dels Premis Vinari.

Què ha significat per vosaltres aquest reconeixement?

És un reconeixement a l’esforç que hem fet al llarg dels darrers 15 anys al Priorat, i ens posa davant un repte encara més interessant, mantenir el nivell d’exigència per no decepcionar les expectatives dels nostres clients.

Què creieu que ha fet guanyador el vostre vi?

Jo ho tinc clar, l’altíssim nivell d’exigència que tenim en la cura a la vinya, durant la selecció del raïm en verema i especialment durant els mesos de criança abans de ser embotellat.

Quin ha estat l’impacte del Premi respecte a la vostra marca, us ha posicionat o donat a conèixer en nous mercats i clients?

Indubtablement ens ha permès incrementar vendes en l’últim trimestre de l’any i sobretot posicionar-nos en la restauració i botiga especialitzada d’una manera molt més consolidada. Els nous mercats suposo que aniran venint mica en mica, la feina d’exportació dona fruits molt més lentament.

El Vinari us ha obert portes a noves empreses de distribució, interessades en incloure el producte guardonat?

Nosaltres ja tenim una xarxa de distribució molt madura i estable, però el que sí han notat els nostres distribuïdors és un increment de peticions de nous clients que els hi demanaven el vi premiat.

A nivell de consumidor final, us ha portat visites interessades en el producte o el vostre projecte?

No ha estat tant un increment de visites al celler, però sí que ha crescut l’interès dels consumidors finals en els esdeveniments on hem participat darrerament.

Heu notat algun increment d’interès en el producte guardonat, o el Premi ha atret consumidors interessats en la gamma general del celler?

En general hem notat increment d’interès en el vi guardonat, especialment perquè és el vi més nou a la familia de vins que elaborem, les altres dues referències més consolidades ja tenen clients molt fidels i estables que hem anat guanyant en els darrers 10 anys.

La cursa pels Premis Vinari torna està en marxa i tots els interessats a inscriure’s a l’edició 2020 ho poden fer seguint aquest enllaç.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa