VadeVi
[Infografia] Els millors blancs joves dels Premis Vinari 2021
  • CA

Els Premis Vinari 2021 tenen encara unes quantes sorpreses per endavant, i aviat es donaran a conèixer els vins guanyadors de l’any en les categories de guarda i premis especials. Tot i així, tenim encara molt present quins han estat els millors vins joves d’aquesta novena edició.

Aquesta infografia elaborada per Jordi Català recorda quines han estat les referències que han destacat entre els vins blancs joves, els de l’anyada. Per què són vins que tenen moltes coses a dir i que ens poden acompanyar i fer gaudir de moments molt especials.

El Gran Or, és a dir, el millor vi blanc del 2021, va ser per laFou els Amelers 2020, nascut en terres bateanes a la Terra Alta. D’altres cellers del territori van destacar amb una medalla d’or pels vins següents: Can Bas d’Origen P5 2020 de Can Bas Domini Vinícola (DO Penedès), El Terrat 2020 de Mas Vicenç (DO Tarragona), Freyé Parellada Muscat 2020 de Vallformosa (DO Penedès), Vila-Closa Blanc 2020 de La Botera (DO Terra Alta); Entre 2 2020 de Vidbertus (DO Conca de Barberà) i L’Home Peix Parellada 2020 de l’Agrícola de Corbera d’Ebre (DO Terra Alta).

Tots aquests vins han convençut un jurat ampli en un tast a cegues que es va dur a terme a l’Escola d’Enoturisme de Catalunya durant aquest passat mes de juliol. És una recomanació i una bona manera de conèixer i endinsar-se a les varietats vinícoles del territori català, divers, atractiu i d’una alta qualitat.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa