VadeVi
Les inscripcions als Premis Vinari continuen obertes però sense lliurament de vins
  • CA

!–akiadsense–>

El coronavirus està fent estralls arreu i el sector del vi no és una excepció. Els Premis Vinari continuen en marxa en la mesura de les possibilitats que permeten les restriccions per evitar el contagi de la malaltia.

Així les inscripcions continuen obertes fins a data indefinida i es poden formalitzar seguint aquest enllaç ara bé, el lliurament de vins ha quedat suspès fins que s’aixequin les restriccions. Des de l’organització del concurs s’estan prenent les decisions de forma coordinada amb els consellers reguladors per tal de protegir la salut de tothom.

El calendari dels Premis Vinari com el de tot el país s’ha vist alterat per aquesta crisi i no es podrà tornar a redefinir fins que la situació no torni a la normalitat. El resultat del concurs es coneixeran la propera tardor. Mentrestant qualsevol consulta es pot aclarir a través del correu electrònic [email protected] o trucant als telèfons 636 624 477 / 637 781 133.

Els Premis Vinari són possibles gràcies al suport i la col·laboració dels Ajuntament de Vilafranca del Penedès i de Rubí, La Caixa, Agbar, Riedel Euroselecció, Nissan Elèctric, Vins i Licors Grau i EnoAula entre d’altres.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa