VadeVi
Inscripcions obertes per participar als Premis Vinari d’Enoturisme 2023
  • CA

Van néixer amb l’objectiu de promocionar i potenciar l’enoturisme de qualitat a Catalunya, així com donar-lo a conèixer i estimular-ne la pràctica. Els Premis Vinari d’Enoturisme de Catalunya van esdevenir concurs propi l’any 2022, després d’independitzar-se del genèric de vins catalans que en va ser bressol els primers anys en què el turisme de vi despuntava i s’anava consolidant com a oferta de qualitat arreu del territori vitivinícola del país.

Enguany, doncs, el projecte suma nova edició, la segona, i dona el tret de sortida a una nova cursa que premiarà algunes de les millors pràctiques vinculades amb l’enoturisme. Són uns premis dirigits a cellers i projectes vitivinícoles, però també a cooperatives, allotjaments, restaurants o càterings, així com bars de vins o altres empreses, professionals i entitats d’àmbit privat que desenvolupin activitats vinculades a l’enoturisme. És imprescindible, això sí, que tots els participants tinguin seu social a Catalunya i que els productes enoturístics amb els quals s’opta a guardó estiguin disponibles per a públic general en el moment de la inscripció al certamen.

Categories, preus i calendari

Els Premis d’Enoturisme accepten inscripcions en diverses categories:

  • Millor Allotjament Enoturístic 
  • Millor Experiència Enogastronòmica (Restaurant, Bar de Vins, Càtering)
  • Millor Visita Enoturística i Experiència de Tast de Vins
  • Millor Activitat Enoturística dins dels àmbits cultural, social i esportiu
  • Millor Activitat Enoturística dins de l’àmbit del medi ambient i la sostenibilitat
  • Activitat Enoturísitca més Innovadora 
  • Millor Activitat Enoturística Solidària

A més a més, enguany com a novetat, i entre totes les candidatures guanyadores d’una de les categories, s’atorgarà el Gran Vinari a la Millor Experiència Enoturística de Catalunya.

Presentar candidatura té un cost de 30 euros + iva; i quant a calendari, les inscripcions es podran formalitzar fins al pròxim 10 de març a través d’aquest enllaç. Un jurat professional vinculat al sector de l’enoturisme farà l’avaluació dels projectes i en determinarà els guanyadors, que es reconeixeran en un acte de lliurament públic previst per finals del mateix mes de març de 2023.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa