VadeVi
Josep Lluís Iglesias (Mas Pòlit): “El Vinari ens ha portat molts pretendents”
Josep Lluís Iglesias responsable del Celler Mas Pòlit de la DO Empordà
Josep Lluís Iglesias responsable del Celler Mas Pòlit de la DO Empordà

!--akiadsense-->

Josep Lluís Iglesias, propietari del celler Mas Pòlit, continua content i agraït pel reconeixement al Mas Pòlit 2016 com a millor vi negre de criança en la passada edició dels Premis Vinari. Atén aquesta entrevista per fer balanç de l’impacte que ha tingut aquest reconeixement en el projecte que dirigeix a l’Empordà.

Què ha significat pel celler aquesta medalla d’or als Premis Vinari 2018?

Som un celler petit amb producció baixa (unes 20.000 ampolles), i obtenir un Premi Vinari ens ha posat al mapa, ha ajudat a donar-nos a conèixer. A més a més, com tenim un pressupost baix dedicat a la difusió, el reconeixement ens ha ajudat molt a promocionar-nos.

Com ha anat, a nivell de vendes?

El cert és que acostumem a vendre-ho tot cada any, fem productes que en general agraden; però tenim clar que enguany, el premi hi ha tingut alguna cosa a veure, hem notat un boom de vendes del producte guanyador, tot plegat ha generat un efecte crida.

En quin sentit?

El Vinari ens ha portat molts pretendents! Un cop es van fer públics els premis, se’ns ha apropat nous clients interessats en el vi; tot i així, hem de ser conscients que fem poc vi i mantenir la qualitat ens condiciona el creixement.

Veu les noves anyades tan competitives com la d’aquest 2016?

El vi de l’anyada 2017 està molt bo! Diria que li falta una mica de temps en ampolla, però crec que si el tastessin ara, a cegues, li donarien un gran or! És un vi que està molt aconseguit, li veig un bon futur.

Més ors pel celler?

No fa falta que siguin ors, qualsevol reconeixement ajuda; de tota manera, per nosaltres, el primer és treballar bé i fer bons productes; a partir d’aquí, que sigui el que hagi de ser, i benvingut sigui.

Recordeu que les inscripcions pels Premis Vinari 2019 estan obertes i les podeu fer seguint aquest enllaç.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa