VadeVi
Juga amb els Premis Vinari i Màrius Serra, i guanya unes copes Riedel
  • CA
Les copes Riedel que es regalaran al guanyador del concurs

!–akiadsense–>

Els Premis Vinari 2020 es lliuraran aquest divendres 9 d’octubre a l’Auditori de Vilafranca del Penedès en un acte que es podrà seguir a través del Canal 33 a partir de les 22:10h. L’escriptorMàrius Serra serà el conductor de la gala i proposarà un joc a través de Twitter que combinarà paraules i vi.

Així, durant l’acte, Serra anirà plantejant unes pistes a mode d’enigma. És a dir, uns ‘Vinàrius’ que serviran per esbrinar les inicials que finalment formaran la paraula que s’haurà de descobrir.

Per participar-hi només cal ser major d’edat, seguir el compte de Twitter @VADEVI, que és qui organitza els Premis Vinari, i fer servir el hashtag #Vinari2020 cada vegada que es respon a un dels ‘Vinàrius’.

Es podran respondre cadascuna de les sis pistes que es plantejaran, sempre amb el hashtag, però el que serà imprescindible serà que es doni la solució final, la de la paraula que s’ha de descobrir.

El guanyador s’escollirà numerant les respostes correctes i demanant a algú aliè a l’organització que doni un número a l’atzar, tal i com es fa a Catalunya Ràdio.

El premi per endevinar la solució és un joc de copes Riedel format per 2 sets de tast de la línia Performance. Unes copes gentilesa d’Euselecció pensades per a la degustació de vins en funció de la varietat amb la que s’han elaborat, valorades en més de 200 euros.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa