VadeVi
Vols fer de jurat d’un concurs de vins per un dia?
  • CA

Els Premis Vinari de vins catalans van néixer ara fa deu anys. I enguany, coincidint amb aquesta edició especial, volem donar la possibilitat a persones a qui agradi aquest món per poder conèixer una mica millor com funciona el concurs que tria els millors productes vinícoles de país.

I ho fem convidant-te a ser jurat per un dia, és a dir, participar en alguna de les jornades de tast i avaluació dels vins.

L’únic requisit és que no tinguis cap titulació ni vinculació professional amb el món del vi. És a dir, n’has de ser un amant, aficionat o wine lover, com diuen els anglòfons.

Les persones que tingueu aquesta inquietud, podeu posar-vos en contacte amb l’equip del Vadevi i demanar viure aquesta experiència de tast als Premis, com un professional més. Tindran l’oportunitat de tastar, posar nota i gaudir de l’experiència. El resultat, això sí, no computarà en la suma de les puntuacions finals.

Les jornades de tast tindran lloc a l’Escola d’Enoturisme de Vilafranca del Penedès (c/ Amàlia Soler 29) els dies següents:

  • Dilluns 30 de maig
  • Dimecres 1 de juny
  • Dijous 2 de juny
  • Divendres 3 de juny

I l’horari serà de matins, entre les 9:30h i les 14h.

Qui vulgui formar-ne part, pot enviar un correu compartint la disponibilitat a [email protected].

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa