VadeVi
La Carretera del Vi, millor iniciativa enoturística dels Premis Vinari
  • CA

La Carretera del vi és un projecte enoturístic que enllaça 13 cellers del Penedès. Una wine road que uneix vinyes penedesenques amb les platges del Garraf i que suma una oferta molt atractiva per donar a conèixer i descobrir una realitat vitivinícola de nivell. L’àmplia oferta en l’organització d’activitats atractives per a tot tipus de públic, el treball col·laboratiu entre cellers i la seva aposta per promocionar el paisatge penedesenc, els ha valgut enguany el Premi Vinari Turisme de Barcelona a la Millor iniciativa d’Innovació i dinamització enoturística de Catalunya.

L’enoturisme, sector estratègic per Turisme de Barcelona

Turisme de Barcelona, entitat oficial de promoció i dinamització de l’oferta turística, cultural i comercial de la capital catalana i el seu entorn, està fomentant sinergies entre la ciutat i el territori vitivinícola català. I donant seguiment a una de les seves línies estratègiques actuals de promocionar experiències i activitats vinculades a l’enoturisme, ha teixit diverses aliances per fer possible aquest objectiu amb diversos agents del territori.

Una d’aquestes aliances ha estat enguany amb els Premis Vinari, amb qui s’ha acordat una col·laboració per poder premiar, coincidint amb la novena edició del concurs, la iniciativa enoturística singular que representi i doni visibilitat al potencial d’aquest sector a Catalunya. I l’afortunada ha estat La Carretera del Vi.

Barcelona és una marca turística d’alt nivell, i hem de poder aprofitar aquest posicionament per donar a conèixer tots els sectors que contribueixen a donar identitat al nostre país”, comenten des de l’entitat. I afegeixen: “El vi i el turisme del vi són grans valors que parlen de territori, de paisatge, de cultura, d’economia, i per això també volem sumar-nos a fer més forta Catalunya com a gran país de vins i posicionar-nos arreu com a marca enoturística potent”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa