VadeVi
La CCMA i Vadevi col·laboren per promoure els vins catalans i els Premis Vinari 2021
  • CA

Aquest migdia s’ha formalitzat la signatura del conveni entre el Vadevi i la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals per seguir donant veu al sector del vi català. Així, segons l’acord, els mitjans de la CCMA, a través dels diferents programes i espais, difondran les activitats dels Premis Vinari 2021, que enguany arriben a la novena edició.

Aquest acord s’emmarca en la missió de promoció i difusió de la cultura que té la CCMA, i en el seu compromís per garantir la cobertura dels grans esdeveniments culturals i, en aquest cas, també del patrimoni gastronòmic del vi del país. Per la seva banda, el Vadevi seguirà acompanyant i promocionant el sector sumant edicions al concurs de vins de Catalunya i incorporant novetats que millorin aquest objectiu.

Precisament enguany, entre aquestes novetats, s’ha optat per l’organització de dues gales de lliurament de guardons, una que tot just celebràvem el passat 9 de juliol, i en la qual s’han desvetllat els millors vins joves i els premis en la categoria d’enoturisme; i la gala d’octubre, que donarà a conèixer els millors vins de la resta de categories amb criança.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa