VadeVi
‘La Nit de les Garnatxes’, Premi Vinari a la Millor Etiqueta 2021
  • CA

El Premi Vinari Varias Impressors a la Millor Etiqueta és per a La Nit de les Garnatxes, del Celler de Capçanes, gamma de vins elaborats sota el paraigües de la DO Montsant.

El Celler de Capçanes organitza anualment una festa en honor a les garnatxes que neixen sobre sòls de llicorella, panal, argila i calissa. El resultat són quatre productes únics, que treuen al mercat amb un etiquetatge únic i molt singular: utilitzen el format còmic, fan protagonistes als treballadors del celler i comparteixen continguts didàctics sobre el món del vi. Una combinació que els ha fet mereixedors d’aquest reconeixement en la novena edició del concurs de vins catalans.

Les etiquetes són un dels principals reclams per a moltes persones a l’hora d’escollir un vi. Els Vinari han volgut reconèixer aquesta categoria des de la primera edició, i malgrat la col·laboració amb Varias Impressors té l’origen en els inicis del concurs, ha estat més recentment que l’empresa especialitzada en el disseny i impressió d’etiquetes de vi del Penedès s’ha sumat a acompanyar aquest reconeixement i patrocina el Premi Vinari a la Millor Etiqueta de l’any.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa