Salvador Cot i Núria Llorach, en el moment de la signatura | CCMA

!--akiadsense-->

La vicepresidenta de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA), Núria Llorach, i l’editor del diari especialitzat en vins catalans vadevi.cat, Salvador Cot, han signat aquest matí un acord de col·laboració per a la promoció i difusió de la cultura del vi i el que aquesta representa com a patrimoni gastronòmic de Catalunya.

Amb aquest objectiu i per tal de donar més visibilitat a un sector clau de l’economia i la cultura catalana, i un dels que gaudeixen de més projecció internacional, la CCMA donarà suport als Premis Vinari, que celebren la cinquena edició el dia 6 d’octubre a Vilafranca del Penedès i que han esdevingut referència per a les empreses, professionals i entitats de l’àmbit del vi al nostre país.

L’empresa Comunicació Vinària edita, des de 2009, vadevi.cat, mitjà dels vins catalans i prescriptor del sector vitivinícola català. Des del 2013, organitza els Premis Vinari com a concurs de vins de Catalunya amb l’objectiu de donar a conèixer i potenciar la producció de vins que es fa al país.

Les inscripcions per a participar als Premis Vinari dels vins 2017 s’allarguen fins a finals de maig. Tota la informació, al lloc web premisvinari.cat.

Comentaris

    Joan Garcia Maig 23, 2017 | 11:32
    Moltes Felicitats!! Això vol dir que TV3/C33 retrensmetrà l'entrega dels Premis Vinari en directe?

Nou comentari