La gran nit dels vins catalans, a Vilafranca del Penedès

Xavier Graset i Txe Arana presentaran la gala televisiva

Els Premis Vinari 2015 es donaran a conèixer divendres 9 d’octubre a Vilafranca del Penedès. L’Auditori d’aquest municipi acollirà a partir de les 21:30h l’acte de lliurament dels guardons als millors vins catalans, en una cita que aplegarà als màxims exponents del sector vitivinícola, empresarial, polític i social del moment.

La 3a gran nit dels vins catalans serà presentada pel periodista Xavier Graset i l’actriu Txe Arana, amb actuacions i esquetxos de personalitats vinculades al món del vi. Durant l’acte desfilaran sobre l’escenari els autèntics protagonistes d’aquesta edició, els guanyadors dels Vinari d’Or, Plata, Bronze, Gran Vinari d’Or de l’any i el premi honorífic Monvínic a una personalitat destacada del sector per la seva trajectòria.

La cerimònia serà retransmesa en directe per Penedès TV i per internet, a través dels portals VADEVI.cat i www.vinari.cat, i comptarà amb la cobertura especial de Catalunya Ràdio.

El certamen organitzat pel VADEVI.cat compta amb el suport i compromís, un any més, de l’Ajuntament de Vilafranca del Penedès, consolidant-se així com la seu de l’acte de lliurament d’aquests Premis, i escenificant el seu suport en la promoció de l’excel·lència i la qualitat del vi català.

Programa de la Gala

21:00 – S’obren les portes: acreditacions

21:30 – Comença l’acte de lliurament dels Premis a Penedès TV i internet

23:00 – S’acaba la Gala, fotos de família amb els guanyadors i tast dels millors vins catalans, els Premis Vinari 2015

00 :00 – Fi de l’acte

Nou comentari