VadeVi
L’Escola Joviat de Manresa s’incorpora als Premis Vinari
  • CA
Josep Pelegrin, al centre, impartint una de les classes a la Joviat | Escola Joviat

!–akiadsense–>

Els Premis Vinari celebren noves incorporacions aquest 2017. L’Escola Joviat de Manresa, amb llarga trajectòria en formació en hoteleria i amb la recent incorporació d’estudis de sommelieria, ha signat un conveni amb l’organització del concurs per a col·laborar en el desenvolupament de la cinquena edició del certamen.

El centre es compromet a aportar estudiants que s’encarreguin del servei dels vins que enguany competeixen als Vinari. Els cinc estudiants estaran tutelats pel coordinador de l’especialització en sommelier Josep Pelegrín, que a més, formarà part del jurat avaluador d’aquest 2017.

Pelegrín explica que “és un orgull per l’escola poder participar activament dels Premis Vinari, a més d’una oportunitat pels alumnes de seguir-se formant en el món del vi”.

La directora dels Premis, Eva Vicens, valora molt positivament aquesta col·laboració: “La Joviat és un centre de formació de referència en àmbits com l’hostaleria i la sommelieria. Estem molt contents que se sumin al projecte i que aportin el seu coneixement i aprenentatge al concurs“.

Les sessions de tast dels Premis Vinari tindran lloc a Monvínic durant quatre dimecres consecutius, a partir del dia 21 de juny, i en horari de matí.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa