!--akiadsense-->

Aquest divendres és la gran nit dels Premis Vinari. A l’Auditori de Vilafranca del Penedès es lliuraran els premis als millors vins catalans. Hi haurà prop de 400 persones de públic a una gala que conduiran Empar Moliner i Txe Arana i que comptarà, entre d’altres, amb l’actuació de Gerard Quintana.

Però per saber quin és el veredicte del jurat i per poder seguir l’espectacle que es viurà a a Vilafranca hi ha diverses opcions. La primera és a través del Canal 33. A les 22.15h la gala es donarà en directe. Si voleu seguir-la a través d’internet, també la trobareu en streaming als diaris elmon.cat i vadevi.cat.

Una altra opció, en funció de la vostra disponibilitat, és el minut a minut que farem a vadevi.cat, on trobareu tots els detalls del que vagi passant a l’escenari i a fora i on trobareu ampliada la informació sobre els vins i cellers guanyadors.

Si el que voleu és saber quins són els premiats, Twitter també és una bona opció. Seguint el hashtag #Vinari19 hi trobareu tots els vins guanyadors. Els Ors, les Plates i els Bronzes de cada categoria i tots els Premis Especials.

I si seguir-ho en directe no és una opció, a Vadevi.cat hi trobareu tota la informació per consultar-la, amb la llista complerta de tots els guardons.

Nou comentari

Comparteix