VadeVi
Gràfiques Varias patrocina enguany el Premi a la Millor Etiqueta dels Vinari 2019
  • CA

Gràfiques Varias, l’empresa de disseny i impressió de Sant Sadurní, s’involucra encara més amb els Premis Vinari i enguany serà la responsable de lliurar el Premi a la Millor Etiqueta 2019. Fins ara Varias ha estat la responsable de les medalles que llueixen els vins guanyadors i que mostren que són dels millors del país.

Les medalles dels Premis Vinari 2019

!--akiadsense-->

I precisament per saber quina és l’etiqueta guanyadors, ja s’ha reunit el jurat format per especialistes del disseny, els grafistes Ninel Sagaute i Eduard Roca i el pintor i il·lustrador Ivan Triay i dos membres de l’equip dels Premis Vinari, la directora comercial de Vadevi i dels Premis Vinari, Zaida Torregrosa i la directora de Vadevi, Margalida Ripoll.

El jurat del Premi Vinari a la Millor Etiqueta 2019
El jurat del Premi Vinari a la Millor Etiqueta 2019 en el moment de la deliberació | Vadevi

!--akiadsense-->

Per escollir l’etiqueta guanyadors s’han tingut en compte diferents criteris. L’estètica en tota la seva amplitud, però també l’execució del disseny, la composició, la sobrietat, la seva perdurabilitat en el temps i l’originalitat.

Vinus and Brindis ha acollit la deliberació del jurat dels Premis Vinari 2019 a la Millor Etiqueta
Vinus and Brindis ha acollit la deliberació del jurat dels Premis Vinari 2019 a la Millor Etiqueta | M.R.F.

!--akiadsense-->

La trobada s’ha fet al Vinus and Brindis de Barcelona. Una botiga amb barra de degustació on a més d’oferir assessorament a l’hora de comprar un vi, també proposa picar plats freds amb una elaboració molt acurada.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa