VadeVi
Els millors vermuts catalans ja s’han tastat
  • CA
El panell de tast dels Premis Vinari dels Vermuts 2019

!--akiadsense-->

Un panell de tast format per una vintena de professionals entre enòlegs, sommeliers, distribuïdors i periodistes especialitzats, han avaluat aquest dilluns els 58 vermuts que s’han presentat a la cinquena edició dels Premis Vinari.

El concurs que organitza Vadevi, es fa enguany a la Masia Freixa, un edifici modernista emblemàtic de Terrassa que ha estat la seu del tast i també de l’acte de lliurament que es farà aquest dijous dia 11 d’abril i que conduirà l’actor Biel Duran, terrassenc d’adopció.

Una de les novetats d’aquest any és que Món Terrassa participa en l’organització i entre d’altres ha obert una votació popular per saber quin és el Millor local de la ciutat per prendre un vermut. El resultat es donarà a conèixer aquest dilluns mateix. I també quin és el Millor local de Barcelona, un premi que atorga per primera vegada el diari Tot Barcelona.

També es premiaran les millors etiquetes o packagins i de nou amb la col·laboració del Club del Barman es triarà el millor vermut per còctel. Una altra de les novetats d’aquesta cinquena edició dels Premis Vinari és que dia 4 de maig es farà una mostra popular inèdita dels vermuts premiats al Mercat de la Independència.

Restaurant Mun de l'hotel Don Cándido
Restaurant Mun de l’hotel Don Cándido | N.R.

!--akiadsense-->

El tast ha acabat amb un dinar al restaurant Mun de l’Hotel Don Cándido de Terrassa amb tot el jurat i l’organització.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa