Els millors vermuts catalans ja s’han tastat

Els Premis Vinari dels Vermuts arriben a la seva cinquena edició, enguany a Terrassa i aquest dilluns s'ha fet el tast, el resultat del qual es coneixerà aquesta dijous 11 d'abril

El panell de tast dels Premis Vinari dels Vermuts 2019

Un panell de tast format per una vintena de professionals entre enòlegs, sommeliers, distribuïdors i periodistes especialitzats, han avaluat aquest dilluns els 58 vermuts que s’han presentat a la cinquena edició dels Premis Vinari.

El concurs que organitza Vadevi, es fa enguany a la Masia Freixa, un edifici modernista emblemàtic de Terrassa que ha estat la seu del tast i també de l’acte de lliurament que es farà aquest dijous dia 11 d’abril i que conduirà l’actor Biel Duran, terrassenc d’adopció.

Una de les novetats d’aquest any és que Món Terrassa participa en l’organització i entre d’altres ha obert una votació popular per saber quin és el Millor local de la ciutat per prendre un vermut. El resultat es donarà a conèixer aquest dilluns mateix. I també quin és el Millor local de Barcelona, un premi que atorga per primera vegada el diari Tot Barcelona.

També es premiaran les millors etiquetes o packagins i de nou amb la col·laboració del Club del Barman es triarà el millor vermut per còctel. Una altra de les novetats d’aquesta cinquena edició dels Premis Vinari és que dia 4 de maig es farà una mostra popular inèdita dels vermuts premiats al Mercat de la Independència.

Restaurant Mun de l'hotel Don Cándido

Restaurant Mun de l’hotel Don Cándido | N.R.

El tast ha acabat amb un dinar al restaurant Mun de l’Hotel Don Cándido de Terrassa amb tot el jurat i l’organització.

Nou comentari