VadeVi
El millor vi i vermut dels Vinari, entre els 10 magnífics del 2020 del Islàndia de Rac 1
  • CA
Premis Vinari

!--akiadsense-->

!--akiadsense-->

El programa Islàndia ha repassat els 10 magnífics que han guanyat algun premi o han rebut algun reconeixement com els millors durant el 2020. I els Gran Vinari de vins i vermuts estan en aquesta llista.

El programa d’Albert Om, aquest divendres presentat per Maria Xinxó, ha fet aquest repàs i ha parlat amb els seus responsable, així, Antoni Roig del celler Mas Llunes ha estat un dels convidats. El seu vi Finca Butarós 2014 va guanyar el Gran vinari d’Or. Ha explicat que guanya un Vinari et dona una empenta forta i “les 2.000 ampolles que pensàvem vendre per Nadal es van exhaurir en 15 dies”. Un fet que ha corroborat la presentadora, quan ha assegurat que el mateix Albert Om s’ha convertit en un fan del seu vi ha comprat totes les ampolles que ha pogut.

I el Gran Vinari d’Or dels Premis Vinari 2020 també té un lloc entre els 10 magnífics d’Islàndia a Rac1, així, també han entrevistat a Oriol Abella, responsable del Vermut Olave Reserva. Abella explica que si bé no compensa el tancament de bars i restaurants, el fet que la gent s’hagi acostumat a fer el vermut a casa els permet donar una certa empenta en temps de crisi “i tenir un premi com aquest, com el Vinari, el que et dona és un fort impuls a la marca”.

La llista dels 10 magnífics es completa amb xuixos, panteons, croissant, cervesa, aigua, el millor restaurant i al millor cocteleria i ho podeu recuperar aquí.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa