VadeVi
Montfort: “10 anys d’aliança amb els Vinari en què hem exercit de capital de vi”
  • CA

“Els Premis Vinari compleixen deu anys havent consolidat amb nota l’aposta inicial d’un concurs que pretén reconéixer i alhora fer d’altaveu de la qualitat de vins que es fan a Catalunya”. Ramon Roset, director dels Premis Vinari, s’ha mostrat així de contundent en la presentació en roda de premsa de la nova edició del certamen que tot just avui inicia les jornades de tast. Una afirmació que ha compartit el Tinent d’Alcalde i Regidor de Promoció Econòmica, Manel Montfort, qui ha recordat que l’Ajuntament ha estat al costat dels Vinari des del primer any.

“Els Premis Vinari s’han demostrat un projecte d’èxit, que no només ha arribat fins a la desena edició, sinó que ho ha fet refermant Vilafranca del Penedès com a capital del vi”, apuntava el Regidor. “Estem contents perquè el concurs ha demostrat autoritat i se l’escolta, perquè estan fent bona feina en difusió que, a més a més, contribueix a vendre més el producte”, afegia.

Els Premis Vinari de vins fan deu anys aquest 2022

De fet, també ha estat amb la col·laboració de l’ens públic del municipi que enguany s’ha volgut fer un pas més en el treball i difusió de projectes vinculats amb el vi. En aquest cas, ens referim als Premis Vinari d’Enoturisme, que aquest 2022 agafen entitat pròpia i se celebraran en una Gala independent el proper dia 9 de juny. Tot plegat, a partir d’una participació molt significativa de fins a 59 projectes que han presentat candidatura en diverses categories.

En aquest sentit, i així ho apuntava la Regidoria d’Ensenyament i Relacions Internacionals Txell Montserrat, l’Escola d’Enoturisme està molt orgullosa de poder col·laborar i fer possible aquest projecte. “El turisme del vi és un valor en alça al país, i aquests Premis permetran donar el valor i reconeixement que mereix”. I afegia: “L’Escola ha d’impulsar la formació en aquest sentit perquè el sector ho necessita, i a més a més, acompanyarem el concurs perquè sabem que és una bona manera d’arribar al potencial consumidor d’aquest tipus d’experiències”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa