VadeVi
Aquesta primavera, anem a fer el vermut a Palamós

La ciutat de Palamós estrena aquest dimarts 3 de maig una nova edició del cicle ‘Aquesta primavera vine a fer el vermut a Palamós’, organitzat per l’Ajuntament del municipi, amb l’objectiu de donar cabuda a un seguit de propostes que combinen música i vermut durant gairebé tot el mes.

Cartell del cicle ‘Aquesta primavera, vine a fer el vermut a Palamós’

Entre les activitats programades, i que també compten per suposat amb el suport de l’ens públic local, haurà un any més el concurs popular dels Premis Vinari de vermuts d’aquest 2022. La trobada està prevista per diumenge 8 de maig i serà una jornada en què es podran degustar productes que competeixen al concurs de vermuts catalans, alhora que posar-hi nota per sumar en el còmput que definirà el podi de la vuitena edició del certamen.

La jornada estarà activa entre les 11:00h del matí i les 14:00h del migdia al Passeig del Mar.

Tast de vermuts dels Vinari 2021 a Palamós | E.B
Tast de vermuts dels Vinari 2021 a Palamós | E.B

El concurs dels vermuts catalans, vuitena edició

Aquest sistema d’avaluació mixta permet tenir com a resultat l’avaluació d’un equip de professionals així com de totes les persones que vulguin dir la seva a l’hora d’elaborar els rànquings de productes guanyadors de l’any. Així, tots els vermuts que enguany participen a la vuitena edició, s’enfrontaran a un jurat professional (en una jornada prevista pel dia 16 de maig a Reus) i als paladars exigents dels consumidors, el veredicte del qual se sumarà al dels experts.

Tast dels Premis Vinari de Vermuts a Terrassa | E.B.
Tast dels Premis Vinari de Vermuts a Terrassa | E.B.

Les persones que assisteixin a les mostres de vermuts dels Premis Vinari votaran a cegues, com el jurat d’experts, i sense conèixer la marca ni la etiqueta, quin és el seu vermut preferit. També es podran gaudir i degustar les marques de vermuts participants al “Vermut-Bar”, on es podran comprar tastos de vermuts i aperitius i també algunes ampolles, per qui vulgui seguir gaudint del producte a casa seva. La voluntat de l’organització dels Premis Vinari és acostar els vermuts al màxim de gent possible per tal de posar en valor la proximitat i la qualitat dels vermuts que s’elaboren a casa nostra.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa