VadeVi
Els Premis Vinari 2018 surten al carrer a la Fira de Rubí
  • CA
La fira estarà oberta durant tot el cap de setmana

!–akiadsense–>

Alguns dels vins guardonats amb un Or, una Plata, un Bronze o un especial per Denominació d’Origen en els Premis Vinari 2018 es podran tastar en la seva primera cita pública a la Fira del Vi de Rubí. Per sisè any, l’esplanada del Celler Modernista s’omplirà de vins amb premi. La Fira que organitzen els Premis Vinari i l’Ajuntament de Rubí, s’ha convertit en una de les cites populars més importants del municipi per on hi passen prop de 10.000 persones. Un esdeveniment que compta aquesta edició amb el suport de Bon Preu Esclat que des de fa dos anys col·labora amb el concurs de vins amb la senyalització de les referències premiades a les seves botigues.

Serà el cap de setmana del 27 i el 28 d’octubre amb la presència de 10 cellers amb premi: Bouquet d’Alella, Vinari de Bronze 2018 en la categoria de Blancs Joves, Castell d’Or, Vinari d’Or 2018 al Millor Escumós Jove i Vinari de Bronze 2018 en la categoria de Blancs Joves, Celler Biopaumerà, Vinari de Bronze 2018 de la DO Tarragona, Celler Xavier Clua, Vinari de Bronze 2018 dels Vins Dolços, Rancis i de Postres, Jaume Giró i Giró, Vinari de Plata 2018 dels Escumosos Reserva, Molí de Rué, Vinari de Plata 2018 Vins Dolços, Rancis i de Postre, Monastell, Vinari de Plata 2018 Escumosos d’Antigues Reserves, Pagos de Híbera, Vinari de Plata 2018 Vins Dolços, Rancis i de Postres, Vives d’Ambrós, que es va endur el premi especial al Millor Celler i per primera vegada hi participarà també un celler de vermut amb premi. En concret el celler Padró i Família, que en els Premis Vinari dels Vermuts 2018 va aconseguir entre d’altres el Gran Vinari d’Or.

Com a novetat, enguany s’incrementen els tastos dirigits que formen part de l’oferta complementària de la fira. N’hi haurà sis en total. Quatre de vins i dos de vermut. Dos aniran a càrrec de la botiga especialitzada Marià Rosàs i la resta els conduirà Esther Bachs, la directora tècnica dels Premis Vinari. Amb aquests últims es podran conèixer més de prop i amb més deteniment alguns dels vins i vermuts guardonats. Les entrades estan a la venda online a través d’aquest enllaç.

Tot plegat, les estands de vins i caves, i els tastos dirigits es combinaran també amb música en directe i amb propostes gastronòmiques del municipi. A més està pensat com en esdeveniment familiar, i com cada any hi haurà un espai dedicat als més petits.

És la primera oportunitat de poder tastar alhora alguns dels vins que van aconseguir un dels premis que es van lliurar el passat 5 d’octubre. En l’edició 2018, hi han participat més de 900 vins que s’han tastat a cegues per un jurat format per 80 tastadors professionals.

Informació pràctica

TASTOS

Dissabte 27

13.30h Tast de Vermuts amb Premis Vinari 2018. Amb Ester Bachs.

18.30h Tast de la botiga Marià Rosàs.

20h Tast de vins amb Premis Vinari 2018. Amb Ester Bachs.

21:15h Tast de la botiga Marià Rosàs.

Diumenge 28

12:00h Tast de vins amb Premis Vinari 2018. Amb Ester Bachs

13.30h Tast de vermuts amb Premis Vinari 2018. Amb Ester Bachs

Les places són limitades. Les entrades tenen un preu de 10€ i es poden adquirir seguint aquest enllaç.

HORARI DE LA FIRA

Dissabte de 11h a 23h

Diumenge de 11h a 16h

TIQUETS I COPA

Copa, portacopes i 3 tiquets: 5€

Copa, portacopes i 8 tiquets: 10€

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa