VadeVi
Els Premis Vinari 2020 es lliuren al Canal 33
  • CA
Un instant de la gala de lliurament dels Premis Vinari 2019 que es va poder seguir pel 33
Un instant de la gala de lliurament dels Premis Vinari 2019 que es va poder seguir pel 33 | CCMA

!–akiadsense–>

El vi català prendrà el Canal 33 la nit de divendres 9 d’octubre. Serà a partir de les 22.10h que es podrà seguir en directe la gala de lliurament dels Premis Vinari 2020 en la seva vuitena edició.

L’acte que el conduirà l’escriptor Màrius Serra, comptarà amb la presència d’un personatge il·lustre del qual no podem revelar la identitat per evitar problemes amb la justícia.

Però més enllà d’això serà una nit de premis en la que es reconeixerà la feina dels cellers catalans i es farà a través de categories en funció de la tipologia dels vins. Així es premiaran fins a cinc tipus de vins escumosos: els rosats, els joves, els reserva, els gran reserva i les antigues reserves. També els dolços, els rosats tranquils i els blancs joves i de criança. I els negres joves, de criança i de guarda. A l’acte es donaran a conèixer els Ors, però els Vinari també atorguen 3 premis de Plata i 5 premis de Bronze. D’entre tots els Ors dels escumosos es tria el Gran Vinari Escumós.

També es premiaran cellers: el que hagi obtingut el major nombre de guardons en totes les categories, el que tingui el millor projecte ecològic i també el que desenvolupi el millor projecte enoturístic, un premi nou d’aquesta edició.

La imatge dels vins també té premi i el membre del jurat que més s’hagi aproximat a les puntuacions que han obtingut els ors també serà reconegut. Però no només es premiaran vins, també persones. El premi a la trajectòria professional en el món del vi reconeixerà tota una vida dedicada a la vinya i al celler i finalment desvelarem quins és el millor vi de Catalunya del 2020 que és el Gran Vinari d’Or.

Enguany també hi haurà un premi pel públic, que pot guanyar un joc de copes Riedel. Per aconseguir-ho només caldrà resoldre l’enigma que proposarà Màrius Serra i que es desenvoluparà a través de Twitter.

Els Premis Vinari són una iniciativa de Vadevi que no seria possible sense el patrocini i el suport de l’Ajuntament de Vilafranca del Penedès, l’Ajuntament de Rubí, Petrolis Independents, AGBAR, Vins i Licors Grau, Varias Impressors, Riedel Euroselecció, l’Escola d’Enoturisme de Catalunya, Bonpreu-Esclat, Sanmy, Suberis Legatus, l’Incavi i les Denominacions d’Origen de Catalunya, l’Associació Catalana de Sommeliers i l’Associació Catalana d’Enòlegs.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa