La foodtruck que recorrerà Catalunya a Pop Up Xef
La foodtruck que recorrerà Catalunya a Pop Up Xef | CCMA

!--akiadsense-->

TV3 ha estrenat aquest dimecres un nou concurs amb la cuina com a protagonista però en aquesta ocasió el vi hi podria tenir un petit espai. Es tracta d’un nou talent show"> de cuina, Pop Up Xef, presentat per Marc Ribas en el que la sommelier Meritxell Falgueras fa de jurat acompanyat del televiviu Santi Villas.

A l’estrena, que s’ha fet a Palamós, el presentador ha recordat que el Millor Vi de l’Any és de la DO Empordà, el que ha donat peu a la sommelier a citar els Premis Vinari com a concurs de referència alhora que ha explicat breument com són els vins d’aquesta denominació.

La sommelier Meritxell Falgueras és jurat del nou programa de TV3 Pop Up Xef
La sommelier Meritxell Falgueras és jurat del nou programa de TV3 Pop Up Xef | CCMA

!--akiadsense-->

Els sis primera programes ja estan enregistrats i Falgueras explica a Vadevi “he intentat parlar de vi el màxim que he pogut, fer l’apunt o el maridatge. És una responsabilitat i estic molt contenta perquè encara que sigui a petites dosis, el vi pugui estar al prime time"> de TV3”

De fet per Meritxell Falgueras “ja és tot un triomf que a un programa de cuina, ara que tiren tant, hi hagi una sommelier entre el jurat. Només això ja és un triomf pel sector”.

Podeu recuperar el programa en aquest vídeo.

Nou comentari

Comparteix