VadeVi
Premis Vinari de vins 2021: s’activa l’enviament de mostres
  • CA

Les mostres dels vins que s’han inscrit als Premis Vinari 2021 ja es poden enviar a les seus acordades amb cada Denominació d’Origen del territori. Per participar als Premis dels vins catalans, la inscripció als quals finalitza el 23 d’abril, cal apuntar-se a la pàgina web del concurs i fer arribar quatre mostres de cada referència presentada. Les seus i els horaris concrets es poden consultar a l’article 8 de les bases dels Premis, i els terminis per enviar les mostres són del 12 al 23 d’abril.

Pel que fa al sistema d’inscripcions, continua obert perquè qui ho desitgi s’apunti als premis especials o bé afegeixi vins a les seves candidatures. Per a aquesta edició, s’ha treballat amb un nou lloc web on cal registrar-se la primera vegada per afegir els vins amb una nova contrasenya, ja que la dels anys anteriors ha deixat de ser vàlida.

El sistema és acumulatiu, i aplica els descomptes per a la presentació a diverses categories encara que s’afegeixin vins o es faci la inscripció a algun dels premis especials més tard. La data límit per participar està prevista per finals d’abril, per tal que els participants puguin preparar correctament tota la documentació a presentar.

D’altra banda, per a qualsevol dubte es pot enviar un correu electrònic a la bústia dels Premis, [email protected], contactar amb l’equip comercial del certamen o bé amb la seva directora, Ester Bachs, al telèfon 652 112 105.


Gala d’Estiu 2021: un reconeixement als vins joves i a l’enoturisme

Enguany, a més, els Premis Vinari volen donar una empenta especial a l’enoturisme de proximitat i també als vins joves de consum ràpid. És per això que, el proper 18 de juny, se celebrarà una Gala d’Estiu on es lliuraran els guardons als millors vins d’anyada i també es descobriran les millors vinyes de Catalunya que treballin en propostes enoturístiques, amb les categories següents com a novetat:

  • Premi als millors projectes d’enoturisme en la categoria d’allotjament (hotels, hostals, cases rurals… pertanyents a cellers).
  • Premi als millors projectes d’enoturisme en la categoria restauració i experiència de maridatges (aquells cellers que comptin amb restaurant propi o realitzin experiències de maridatges i càtering al propi celler).
  • Premi als millors projectes d’enoturisme en la categoria de visites enoturística i experiència de tast de vins (es refereix a les activitats de guia enoturística als cellers i vinyes en què es treballa constantment durant l’any).
  • Premi a la millor activitat enoturística de l’any en els àmbits mediambiental, d’esport o benestar, cultural i social, musical o de luxe (es refereix a les activitats puntuals organitzades als cellers o vinyes durant el 2020. Per exemple: una cursa entre vinyes o un concert).

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa