“La taula del Pentàgon dels Estats Units és on es debaten les coses serioses, on s’exposen les grans crisis”, diuen a tall de presentació del programa de televisió que ha estrenat aquesta temporada 8tv. Presentat pel periodista i director general del Grup El Món, Vicent Sanchis, El Pentàgon és precisament una plataforma on comentar, debatre i analitzar l’actualitat més recent.

Entre aquests temes, avui hi tindrà protagonisme el vi català de la mà dels Premis Vinari. Sanchis entrevistarà a partir de les 21:30 h de la nit a dos dels recents guanyadors de la desena edició del concurs de vins de Catalunya.

Hi serà, d’una banda, Joan Sabaté, gerent del Celler de Capçanes, qui compartirà la història de la cooperativa que ha donat vida al millor vi de Catalunya de l’any, el Cabrida 2020. Al seu costat, Marta Vidal, CEO de Vallformosa, farà balanç d’un premi que ha reconegut el projecte penedesenc com a millor celler de l’any després de rebre vuit medalles per diversos productes de la seva gamma.

El programa s’emet per 8tv a partir de les 21:30 h de la nit.

Premis Vinari als millors vins catalans 2022
L’acte de lliurament dels Premis Vinari 2022 ha tingut lloc al Teatre Casal de Vilafranca del Penedès | Foto: Jordi Play

Premis Vinari, un projecte amb vocació prescriptora

Els Premis Vinari van néixer l’any 2013 amb la voluntat de donar a conèixer, prescriure i prestigiar la producció vitivinícola de Catalunya. Enguany, ha celebrat la desena edició creixent al costat d’un sector que cada cop incrementa la seva presència i reconeixement tant a mercat local com internacional.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa