VadeVi
El president Torra rebrà els cellers guanyadors dels Premis Vinari 2018 a Palau
Recepció dels Premis Vinaris 2016 al Palau de la Generalitat
Recepció dels Premis Vinaris 2016 al Palau de la Generalitat | Jordi Borràs

!--akiadsense-->

Els Premis Vinari tornaran al Palau de la Generalitat aquest mes de febrer per ser rebuts pel president Quim Torra. Tal com es va fer fa dos anys amb el president Carles Puigdemont, els guanyadors tant de vins com de vermuts de les edicions de 2018 seran els protagonistes d’aquesta recepció oficial que reconeix la feina dels millors cellers catalans.

Aquest és un acte solemne que va ser escapçat, com tantes altres coses, per l’article 155. D’aquí que la voluntat de represa hagi estat ferma, des del primer moment, entre les autoritats catalanes i els Premis Vinari. Els vins catalans recuperen, d’aquesta manera, el suport institucional que es formalitza, solemnement, al Saló de Sant Jordi del Palau de la Generalitat.

Així els guanyadors d’un Premi Vinari d’Or rebran la felicitació en persona del president de la Generalitat, Quim Torra dimarts dia 26 de febrer a les 17h. Un acte que havia estat assenyalat, inicialment, per al dia 18, però que ha hagut de ser ajornat per necessitats d’agenda de Presidència.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa