
Ha arribat el dia: aquest dilluns 4 de setembre se celebra la fase final dels Premis Vinari dels vins de l’edició 2017. Una jornada que reunirà a vint-i-cinc tastadors al Celler de Rubí per avaluar a cegues els prop de dos-cents vins finalistes d’enguany.
El jurat d’aquesta cinquena edició està format per:
Millor Sommelier deCatalunya 2014 , 2015 i 2016; campió de l’Estat espanyol al 2016.Coordinador de l’especialització en sommelier de l’Escola Joviat de Manresa.
Especialista en vins de laCatalunya Nord, propietari de la botiga LaVinícola. Membre del Panel oficial de tast de l’INCAVI
Sommelier. Especialista en vins i exportació. Directora de Qualiavins i directora de selecció de personal a Wienex.
Sommelier. Premi Nas d’Or 2013. Gerent a Cal Pere Tarrida d’El Prat de Llobregat
Enòloga, sommelieri analista agroalimentària. Delegada a Catalunya de l’Associació Espanyola de Periodistes i Escriptors delVi (AEPEV). Membre del Panel oficial de tast de l’INCAVI.
Propietari de Bodegas Rosàs, vinoteca amb més de 1.500 referències de vins, licors, destil·lats i escumosos a Rubí.
Enòleg i Enginyer TècnicAgrícola. Assessor de diversos projectes vitivinícoles a Catalunya i Balears.
Sommelier. Millor Sommelier de l’Estat entre 2002 i 2005. Brand Ambassador de Monvínic.
Sommelier. Primera dona Sommelier Titulada Oficial de Catalunya. Coordinadora i seleccionadora de l’equip de sommeliers espanyols per ITQI (Institute Tast & Quality International) deBrussel·les.
Enòleg i col·laborador en elaboracions de cellers repartits per tota Catalunya i Balears. Membre de la junta ACE i del Panel oficial de tast de l’INCAVI.
Enòloga. Membre del Panel oficial de tast de l’INCAVI
Llicenciada en Enologia i Enginyera Tècnica Agrícola en Indústries Agràries i Alimentàries per la URV. Membre del Panel oficial de tast de l’INCAVI. Compagina la consultoria vitícola i enològica amb la formació de sommeliers. Propietària de Baldufa Vins.
Sommelier. Aficionat al món del vi des de 1991 i professional des del 2003. Membre del Panel oficial de tast de l’INCAVI.
Sommelier, formador en vins i destil·lats.Head Sommelieri Brand Ambassador del Grup Codorníu. Membre del Panel oficial de tast de l’INCAVI.
Especialista en anàlisi sensorial. Membre del Panel oficial de tast de l’INCAVI
Enginyer tècnic agrícola, llicenciat en Enologia i sommelier professional. Propietari de l’empresa d’assessorament i formació Selecte Wine Solutions.
Sommelier i assessora al Celler de Capçanes. Entre les deu millors sommeliers de l’Estat del 2017.
Llicenciat en Ciències Físiques, especialista en formatges i vins. Membre del Comitè de Tast de la revista Cupatges. Col·laborador en diverses guies de vins.
Sommelier del restaurant Cinc Sentits (1* Michelin) i col·laborador de diverses guies de vins.
Prescriptor de vins. Membre de l’AEPEV.
Enòleg italià amb més de 30 anys d’experiència. Assessora cellers ité un projecte propi: un celler experimental d’investigació (Wine & Search). Treballa aAmèrica, Itàlia, Espanya i Brasil.
Enòleg argentí.Responsable del projecte “Finca de Luz”, que té com a icona el vi Callejón del Crimen.
Millor Sommelier deCatalunya 2017. Sommelier del restaurant El Celler de CanRoca de Girona. De la Bretanya francesa.
Sommelier de Cava i Restaurant per l’Escola Argentina de Sommeliers. Assessora gastronòmica i coordinadora d’esdeveniments.
Sommelier de wineissocial, el primer club de vins online que ofereix assessorament a restauració i disposa d’un ampli catàleg de vins d’arreu del món.