Wine is Social és responsable de Rebeldes 2017, el vi de la DO Montsant que es va endur el Vinari d'Or dels Negres Joves 2018

!--akiadsense-->

Que els temps canvien i que els vins s’han d’adaptar al nou públic jove és imperatiu. Hi ha molta vida més enllà dels grans reserves, les llargues criances i els vins potents. Vins fàcils de beure, més afruitats i frescos, per sortir amb els amics, per maridar amb qualsevol cosa… D’aquesta manera entenen el món del vi a Wineissocial, el primer club de vins online amb seu a Sant Cugat del Vallès, que té per màxima “el vi és gaudir” i elabora vins a 3 bandes: amb el seu equip de sommeliers, segons les preferències de la seva comunitat i amb col·laboració dels millors cellers del territori. I aquest és el cas del vi Rebeldes 2017, el Millor Negre Jove dels Premis Vinari 2018 i Vinari d’Or al Millor Vi de la DO Montsant.

Segons el jurat professional dels Premis Vinari, aquest “és un negre carnós, amb nervi però equilibrat. Amb aromes i sabors majoritàriament de fruita vermella i negra, golós, de final llarg i un punt especiat. Un negre que va amb tot i pot agradar a tothom”.

La recepta de l’èxit:

2 varietats: 80% garnatxa negra, 20% sirà

Vinyes amb orientació nord i nord-oest, d’entre 20 i 30 anys, plantades a Marçà i Falset

Llevats seleccionats

Dipòsits d’acer inoxidable

El 20% del raïm sencer amb rapa i el 80% del raïm desrapat maceren en els dipòsits durant 12-14 dies

Rebeldes 2017, premi Vinari d'Or dels negres joves 2018

!--akiadsense-->

Rebeldes és un dels “vins socials” dins del catàleg d’èxits de Wineissocial. Un vi modern, que busca la cara més “rebel”, jove i atrevida del Montsant. Javier Bueno, sommelier de Wineissocial amb una llarga experiència comercial al món de la restauració, i Suso Cirajas, enòleg especialista en comunicació, són els pares de la “criatura”. Amb l’ajuda de l’enòleg-assessor Josep Serra i Carles Escolar, director tècnic del celler Masroig, van poder fer realitat el seu somni ara fa 3 anys: entrar al Montsant, escollir les vinyes i els raïms que necessitaven per crear el seu propi estil de vi, i elaborar-lo en unes instal·lacions emblemàtiques com són les del celler centenari del Masroig.

Bueno, encantat amb el resultat, afirma que “és un vi amable, fresc i fàcil, però amb caràcter, que volia fer per agradar als clients, per trobar a copes als bars de vins”. I ara amb Wineissocial ha vist que l’èxit també es trasllada a la comunitat digital, sent un dels vins més consumits del club online. Segons Bueno, “hi ha una tendència a relacionar el vi amb la gent adulta. Quan el vi no té a veure amb els joves, està escrivint la seva sentència de mort. Hem de fer vins per als joves, que els agradin i s’ho passin bé.” I és que el vi no t’ha de fer sentir vell! El vi té un punt de rebel·lió, de festa, de dir “faig el que vull”. Amb aquest Montsant jove es transmet l’energia de la joventut. Un negre que passa bé, del què les ampolles s’acaben… i no es guarden. Carpe Diem, Carpe Vinum">!

Preu: 12,50€">

Tel. 902 917 907- ">www.bodegarebeldes.com"> i ">www.wineissocial.com">

Nou comentari