VadeVi
Regala Cellers d’Or, un recorregut per les emocions que hi ha al darrera dels millors vins catalans
Cellers d'Or és el regal perfecte per aquestes festes de Nadal
Cellers d’Or és el regal perfecte per aquestes festes de Nadal | N.R.

!--akiadsense-->

El vi català es pot regalar en forma de llibre. I és que l’essència d’alguns dels millors vins de Catalunya es pot trobar a les pàgines de Cellers d’Or, un llibre de l’editorial Larousse que vols mostrar quines són les emocions que hi ha darrera un gran vi. El podeu comprar sense moure-us de casa seguint aquest enllaç.

Hi són representades totes les denominacions d’origen de Catalunya i tots els vins que hi apareixen han aconseguit com a mínim un Vinari d’Or dels Premis Vinari, el concurs dels vins catalans.

Cellers d’Or mostra a través de fotografies de gran format, el territori i les persones que hi ha darrera del vi català. I defugint de tecnicismes i descripcions ampul·loses fa una radiografia emocional de les passions, les frustracions i també les casualitats que s’amaguen a la vinya i al celler.

Les imatges són de Jordi Play i els textos dels periodistes Salvador Cot, Nerea Rodríguez, Eva Vicens, Ramon Roset i Margalida Ripoll. I a més a més de cada un dels cellers, l’escriptora Empar Moliner n’ha fet un apunt amb la seva particular visió.

El podeu comprar a les llibreries i també seguint aquest enllaç.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa