VadeVi
Rubí acull un any més el tast final dels Premis Vinari

A l’estiu ja es van desvetllar quins han estat els millors vins joves dels Premis Vinari 2021, però encara queden unes quantes categories, principalment els vins amb criances, per conèixer el pòdium definitiu del concurs que enguany celebra la novena edició. De fet, aquest proper dilluns 13 de setembre hi haurà la jornada de tast dels vins finalistes dels poc més de 200 vins que han superat la primera fase en la tipologia de blancs, negres i escumosos amb criances, així com els vins fortificats, rancis o dolços.

La jornada de tast reunirà a partir de les 17:00h de la tarda una vintena de professionals al Celler de Rubí. Sommeliers, enòlegs, membres del panell de tast de l’INCAVI i prescriptors del sector vitivinícola català posaran nota als vins que han superat la primera fase i que ara competeixen per esdevenir una de les millors referències catalanes de l’any.

Aquells vins que tastats a cegues obtinguin una millor puntuació es donaran a conèixer a la Gala de tardor que tindrà lloc el divendres 8 d’octubre a l’Auditori de Vilafranca del Penedès, en una jornada plena de sorpreses que un any més es podrà seguir en directe per Televisió de Catalunya.

A l’acte de lliurament dels Premis també es reconeixerà una trajectòria professional del món del vi, la millor etiqueta, el millor projecte ecològic, i també el millor celler i millor tastador del concurs.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa