|

!--akiadsense-->

La fira que es fa al Celler Cooperatiu de Rubí obrirà les seves portes aquest dissabte 28 d’octubre a partir de les 11h del matí. Seran nou cellers que oferiran els seus vins premiats.

Així es podrà tastar Aixart 2016, Premi Vinari de Bronze en la categoria d’Heretat Mascorrubí, el Reserva brut nature, 2015 de Jaume Giró i Giró, Premi Vinari de Plata dels Escumosos Reserva i el Selecte Gran Reserva Brut Nature 2008, que també es va endur un Premi Vinari de Plata en la categoria d’Escumosos Antigues Reserva.

D’Addaia, es podrà tastar el Brut Naure 2007 Eco, que va obtenir un Premi Vinari de Bronze dels Escumosos Antigues Reserva, i el Cava Liorna Brut Nature que també té un bronxe en aquesta categoria.

El celler Bouquet d’Alella també serà present a Rubí amb el seu vi Garnatxa Negra 2016 que va aconseguir un Premis Vinari de Bronze en la categoria de Negres Joves. I també des de la DO Alella el Celler Quim Batlle presentarà el seu Foranell Pansa Blanca 2012 que té un Vinari de plata.

Des de la DOQ Priorat, el celler Marco Abella oferirà els seus vins premiats en la categoria de negres de guarda: Roca Roja 2014, Premi Vinari de Plata i el Mas Mallolla 2014 amb un Premi Vinari de Bronze.

Acàcia 2016 del celler Suñer que té un Vinari de Bronze de la Do Tarragona també serà a Rubí i el Gamberrillo Garantxa Blanca 2015 de Pagos de Híbera que té un Premi Vinari de Bronze en la categoria de Vins Dolços, Rancis o de Postres, també.

També tindran estand els vins del Celler Cooperatiu de Gandesa que entre d’altres oferiran el seu vi premiats Somdinou Mistela Blanca. Premi Vinari de Bronze.

D’altra banda, a l’estand dels distribuïdors Rosàs o Vinàliuem també s’hi podran tastar vins premiats com el Carles Andreu Rosat trepat Reserva Barrica 2013 que és Premi Vinari d’Or 2017 dels Escumosos Rosats, Maria Rigol Ordi, Gran Reserva Brut Nature 2011, Gran Vinari Escumós i Vinari d’Or al millor Antigues Reserves i els dos vins premiats del celler Mas Blanch i Jove , Saó Blanch 2016 Bronze en la categoria de Vins Blancs amb criança i Saó Abrivat 2012 Bronze dels vins Negres de Criança.

La Fira proposa també tallers de tast dels Premis Vinari 2017 a càrrec de l’Ester Bachs, directora tècnica dels Premis, que parlarà dels productes guardonats i els seus elaboradors el dissabte a les 20 h i diumenge a les 13 h. L’establiment rubinenc Bodegues Rosàs oferirà també un tast a cegues dissabte a les 13 h, guiat pel propietari Marià Rosàs. A més, el director general d’Euroselecció – Riedel, dirigirà una “Riedel Experience” per a demostrar als assistents que la copa amb què ens servim el vi importa, i molt. La sessió es farà diumenge a partir de les 11.30 h. Tots els tastos tenen un preu de 10 euros i requereixen d’inscripció prèvia que es pot formalitzar a través del correu electrònic comerc@ajrubi.cat. En el cas del tast a cegues cal fer la inscripció a Bodegues Rosàs.

A més de les propostes gastronòmiques la música en directe tornarà a formar part indispensable de la Fira del Vi. Dissabte a les 12.15 h, després de la inauguració oficial que tindrà lloc al migdia, pujarà a l’escenari del Celler la banda de rock i swing Massive Noise Collective; a les 14 h, serà el torn del grup Monkfish que oferirà un homenatge jazzístic a Thelonious Monk i la jornada es clourà amb La Xaranga Mecànica a les 20.15 h i l’actuació de la banda The Killing Hits a partir de les 22 h. Diumenge hi ha previstes dues actuacions musicals per l’hora del vermut: els Muddy’s que actuaran a les 12 h i Christian Dozzler & la Balta Bordoy Band que ho farà a les 13.30 h. A més de la música en directe, la Fira manté també les activitats infantils pensades per fer que els nens i nens també puguin gaudir d’una cita que ja és una tradició rubinenca.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa