VadeVi
Sorea s’incorpora als Premis Vinari i reconeixerà la tasca de recuperar la tradició
  • CA
Salvador Cot, editor del diari Vadevi i Emili Giralt, director executiu de SOREA en el moment de signar el conveni de col·laboració amb els Premis Vinari
Salvador Cot, editor del diari Vadevi i Emili Giralt, director executiu de SOREA en el moment de signar el conveni de col·laboració amb els Premis Vinari | Redacció

!--akiadsense-->

Els Premis Vinari 2019 tenen un nou suport. Sorea, l’empresa del sector del medi ambient que fa més de 50 anys que s’encarrega del subministrament d’aigua a més d’un milió de llars catalanes patrocina una de les novetats de l’edició 2019 del concurs de vins catalans.

Serà el Premi a la Tradició Vitivinícola a Catalunya que vol reconèixer aquells productes o projectes del sector del vi que han recuperat maneres de fer històriques o tradicionals, ja sigui a la vinya o al celler.

És la manera de posar en valor la tasca dels cellers que es presenten a concurs que miren cap al futur sense perdre de vista allò que històricament s’ha fet a casa nostra.

L’editor de Vadevi, Salvador Cot i el CEO de Sorea, Emili Giralt, han signat el conveni de col·laboració que permetrà lliurar el Premi a la Tradició el proper dia 11 d’octubre a la gala de lliurament que es farà a Vilafranca del Penedès.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa