VadeVi
[SORTEIG] Guanya ‘Cellers d’Or’, el llibre que explica les emocions que hi ha al darrera d’un gran vi
  • CA
Cellers d'Or és el llibre dels Premis Vinari que surt aquest dijous 10 de setembre

!–akiadsense–>

Vadevi regala un parell de llibres de Cellers d’Or a través d’un sorteig a Instagram. Cellers d’Or explica quin és el relat emocional que hi ha al darrere d’alguns dels vins, escumosos i vermuts que han obtingut un Premi Vinari d’Or.

Les fotos de Jordi Play il·lustren aquesta petita joia en la que fins a16 cellers, 14 de vins i dos de vermuts, mostren les seves intimitats a través dels textos de Salvador Cot, Nerea Rogríguez, Eva Vicens. Ramon Roset i Margalida Ripoll. A més cada un d’ells compta amb l’apunt de l’escriptora Empar Moliner.

Participar en aquest sorteig és molt fàcil. Només cal seguir els perfils de Vadevi i Premis Vinari, fer un m’agrada al post on s’explica el sorteig i que trobareu aquí sota i mencionar en la resposta, dues persones a les que regalaríeu els llibre.

D’entre tots els comentaris que compleixin amb els requisits de participació en sortiran els dos guanyadors, després de realitzar un sorteig amb Easy Promos. Els guanyadors s’anunciaran en un comentari del post i s‘avisarà per missatge privat.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa