VadeVi
A pocs dies de definir el medaller definitiu dels Premis Vinari 2022
  • CA

Dilluns dia 12 de setembre a partir de quarts de cinc de la tarda comença l’última i definitiva jornada de tast dels Premis Vinari 2022. Després d’una fase preliminar celebrada al juny, i d’una final que ja ha coronat els millors vins joves de l’any, aquesta propera cita amb els finalistes de les categories de criança ajudarà a definir el podi i medaller definitiu de la desena edició del concurs de vins catalans.

Tast Final Premis Vinari Rubí 2021 | E.V.

El tast, de nou a Rubí

El Celler de Rubí repetirà com a seu d’aquesta jornada de tast que veurà com una vintena de professionals tastarà completament a cegues i avaluarà els més de dos-cents vins que enguany han superat les primeres sessions. Entre el jurat, hi destaquen enòlegs com Pere Campos, president de l’ACE, Jaume Àrboles o Gerard Escudé, i els sommeliers Anna Casabona, Sílvia Culell o la Sumpta Mateos. Hi seran també membres del Panel Oficial de Tast de l’INCAVI, com Xavi Bassa o Marisa Díaz, i també professionals del sector de la distribució com Jordi Grau (Vins i Licors Grau) o els rubinenc Marià Rosàs (Bodegas Rosàs), entre d’altres.

Fira del vi jove a Rubí
Enguany s’ha celebrat també la primera fira dels vins joves, que fou tot un èxit de convocatòria | Z.T.

L’edifici, una de les anomenades catedrals del vi de Catalunya construïdes per l’arquitecte vallenc Cèsar Martinell, ha acollit totes les fases finals dels Premis Vinari des de la seva primera edició l’any 2013. Més enllà d’aquesta aliança que permet fer la jornada d’avaluació dels vins, la ciutat de Rubí també ha estat al costat del concurs a través de l’organització i acollida d’una fira dels vins guanyadors que s’ha celebrat tradicionalment entre els mesos d’octubre i novembre de cada edició. Enguany, la Fira està prevista pel primer cap de setmana de novembre.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa