VadeVi
Tot a punt per conèixer els millors vins joves de Catalunya
  • CA

Els Premis Vinari dels vins catalans desvetllen aquest dilluns 20 de juny els millors vins joves de Catalunya. Ho faran en un entorn especial, just davant del recent mural que abraça El Celler de Rubí, i en un petit acte en què hi participarà l’Alcaldessa de Rubí, Ana María Martínez i el director dels Premis Vinari, Ramon Roset.

El concurs, organitzats pel diari Vadevi, avança avui els millors vins blancs, negres, rosats, escumosos i escumosos rosats de l’anyada i que tenen consum òptim coincidint amb els mesos d’estiu. 

De fet, aquest és un dels motius que fa que, per segon any consecutiu, el concurs desvetlla els millors joves pels volts de Sant Joan, i manté la gala de lliurament del total de premis per la primera setmana d’octubre. 

A partir de les 12h del migdia, doncs, es farà públic el medaller de les plates, ors i grans ors de les categories següents: 

  • Millor Blanc Jove 
  • Millor Negre Jove
  • Millor Rosat Jove
  • Millor Escumós Jove
  • Millor Escumós Rosat Jove

Tast final vins joves Premis Vinari vins catalans 2022
Tast final vins joves Premis Vinari vins catalans 2022 | Jordi Play

Premis Vinari, continuen

Els Premis Vinari van néixer l’any 2013 per prestigiar i donar valor als vins catalans de qualitat. Aquest 2022, celebren deu anys amb la voluntat intacta de continuar fent d’altaveu de l’excel·lent producció vitivinícola de Catalunya.

Enguany, malgrat s’hagin avançat els guanyadors de les categories joves, encara queda pendent la celebració de la segona fase final del concurs, que veurà competir a la final els vins de la resta de categories del certamen, entre les quals, s’hi compten vins tranquils i escumosos de diverses criances, així com els vins dolços, rancis i de postres. El tast dels vins finalistes tindrà lloc a Rubí el proper 12 de setembre, i la gran festa del vi català es farà el divendres 7 d’octubre a Vilafranca del Penedès.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa