VadeVi
Tot a punt per a conèixer els Premis Vinari 2016
  • CA

Els Premis Vinari ja ho tenen tot a punt. Aquesta nit, per fi, es donaran a conèixer quins són els guanyadors de la quarta edició d’aquest certamen que premia anualment els millors vins de l’any.

La gala començarà a les 21h del vespre a Vilafranca del Penedès i estarà presentada per les periodistes i actrius Empar Moliner i Txe Arana. Durant la nit es desvetllaran els principals guardons de les diverses categories del certamen, en total 12:

  1. Millors Blancs Jove
  2. Millors Blancs de pas per Fusta
  3. Millors Rosats
  4. Millors Negres Joves
  5. Millors Negres de Criança
  6. Millors Negres de Guarda
  7. Millors Escumosos Joves
  8. Millors Escumosos Rosats
  9. Millors Escumosos Reserva
  10. Millors Escumosos de Gran Reserva
  11. Millors Escumososo d’Antigues Reserves
  12. Millors Vins Dolços, Rancis i de Postres

La trajectòria personal en el món del vi també es premiarà un any més gràcies a la col·laboració amb Monvínic; i com a novetat, entren dos nous guardons que s’estrenen gràcies a la incorporació de Nissan Elèctric i AGBAR.

D’una banda, es premiarà el millor vi ecològic (Premi Vinari Nissan al Millor Vi Ecològic); i de l’altra, la millor etiqueta de vi amb el Premi Vinari AGBAR a la Millor Etiqueta.

Tot això i moltes sorpreses ompliran l’escenari de l’Auditori durant poc més d’una hora, donant pas a un petit còctel per a tots els assistents i també l’opció de tastar aquells que han estat guardonats amb els Premis Vinari 2016.

La Gala s’emetrà en directe per Penedès TV i també es podrà seguir a través de les webs de vadevi.cat i dels PremisVinari.cat.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa