VadeVi
Tot a punt per conèixer els Premis Vinari 2015
  • CA

Tot està a punt a l’Auditori Municipal de Vilafranca del Penedès per acollir aquest vespre els Premis Vinari en la seva tercera edició. La gala compta amb una gran representació institucional, amb l’assistència del conseller de la Presidència, Francesc Homs, l’alcalde de Vilafranca, Pere Regull i els màxims exponents del sector vitivinícola, empresarial, polític i social del moment. Xavier Graset i Txe Arana seran els mestres de cerimònies de la nit, que també veurà actuacions de personalitats vinculades al món del vi.

Durant l’acte desfilaran sobre l’escenari els autèntics protagonistes d’aquesta edició, els guanyadors dels Vinari d’Or, Plata, Bronze, Gran Vinari d’Or de l’any i el premi honorífic Monvínic a una personalitat destacada del sector per la seva trajectòria. Tot està preparat per als Premis més destacats del món vinícola català.

La cerimònia es pot seguir en directe per Penedès TV i per internet, a través dels portals VADEVI.cat i VINARI.cat.

Al final de la nit, com es va repetint cada any, es podran degustar els vins finalistes als Premis Vinari ja reconeguts com a finalistes, que es poden consultar en aquest llistat.

Els motors que fan possible els Premis Vinari

Els Premis Vinari el fan possible els col·laboradors i patrocinadors, el suport dels celleristes i la reconeguda experiència d’un jurat professional que participen en totes les etapes de tast de la competició durant els 5 mesos del concurs. El certamen l’organitza VADEVI.cat, del grup editorial Mon.cat, i compta amb el suport i el compromís de l’Ajuntament de Vilafranca del Penedès, consolidant-se així com la seu de l’acte de lliurament d’aquests Premis, escenificant el seu suport en la promoció de l’excel·lència i la qualitat del vi català.

Dur a terme aquesta tercera edició dels Premis és un èxit per al sector vitivinícola, un sector molt competitiu on la diferenciació per la qualitat del producte és essencial. Tanmateix, la consecució del concurs dels Premis Vinari no hauria estat possible sense la col·laboració dels cellers participants, que enguany han participat amb 839 referències al concurs, ni tampoc sense les empreses que els donen suport i que amb el seu compromís han fet possible un any més, el reconeixement als millors vins catalans.

Les empreses i institucions col·laboradores d’aquesta tercera edició són com a patrocinador principal CaixaBank i com a patrocinadors oficial Monvínic i l’Ajuntament de Vilafranca del Penedès. El patrocinador del tast final ha estat l’Ajuntament de Rubí, i els patrocinadors tècnics són l’Associació Catalana de Sommeliers i d’Enòlegs (ACS i ACE, respectivament).

També s’ha comptat amb la participació especial de totes les denominacions d’origen catalanes de vi (Alella, Catalunya, Cava, Conca de Barberà, Costers del Segre, Empordà, Montsant, Penedès, Pla de Bages, Priorat, Tarragona i Terra Alta), i amb el suport de l’INCAVI i Prodeca. El diari Món, amb Catalunya Ràdio i Penedès TV, en són els mitjans oficials.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa