VadeVi
Últims dies per presentar candidatura als Premis Vinari d’Enoturisme
  • CA

Els Premis Vinari d’Enoturisme 2023 encaren la recta final de la seva segona edició pel que fa al període d’inscripcions: aquest divendres 10 de març és l’últim dia per presentar les candidatures que enguany optaran als podis de les diverses categories. Cada projecte, entitat o experiència participant passarà en els pròxims dies a mans d’un jurat professional vinculat al sector de l’enoturisme perquè en pugui fer l’avaluació pertinent i determini els guanyadors de l’any que, per cert, es donaran a conèixer en un acte públic l’últim dia de març, és a dir, el pròxim divendres 31.

El concurs accepta inscripcions en les categories següents:

  • Millor Allotjament Enoturístic 
  • Millor Experiència Enogastronòmica (Restaurant, Bar de Vins, Càtering)
  • Millor Visita Enoturística i Experiència de Tast de Vins
  • Millor Activitat Enoturística dins dels àmbits cultural, social i esportiu
  • Millor Activitat Enoturística dins de l’àmbit del medi ambient i la sostenibilitat
  • Activitat Enoturística més Innovadora 
  • Millor Activitat Enoturística Solidària

A més a més, i sent una de les novetats d’enguany, entre totes les candidatures guanyadores d’una de les categories, s’atorgarà el Gran Vinari a la Millor Experiència Enoturística de Catalunya.

Segona edició, i amb voluntat de quedar-se

Els Premis Vinari d’Enoturisme van celebrar la primera edició l’any 2022 i ara hi sumen una nova convocatòria amb la ferma voluntat de quedar-se. Al sector hi emergeixen cada cop més projectes i activitats vinculades amb aquest sector i això fa que el concurs pugui ser un actor clau per fer-ne la promoció i visibilitat que mereix l’efervescència del moment.

Aquest certamen va dirigit a cellers i projectes vitivinícoles, però també a cooperatives, allotjaments, restaurants o càterings, així com bars de vins o altres empreses, professionals i entitats d’àmbit privat que desenvolupin activitats vinculades a l’enoturisme. És imprescindible, això sí, que tots els participants tinguin seu social a Catalunya i que els productes enoturístics amb els quals s’opta a guardó estiguin disponibles per a públic general en el moment de la inscripció al certamen.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa