Vermouth Yzaguirre Dry Reserva, vermut de Falset taronja, vermut Chappó blanc, vermut Miró Roig i vermut Dos Déus Reserva 2014 seran els protagonistes del tast que es farà a l’acadèmia Tastavins el proper 4 de juny. Aquest serà el primer cop que es tasten els millors vermuts de Catalunya després de ser reconeguts com a tals en la primera edició dels Premis Vinari que van lliurar-se el 24 d’abril a Reus.

En aquest tast, s’oferirà un viatge per la història d’aquesta beguda que s’elabora de punta a punta del país, tot gaudint de les seves aromes més característiques i dels gustos dolços i amargs que els fan tant versàtils per a l’hora de l’aperitiu o a mitja tarda en forma de còctel. Com totes les activitats de l’Espai Penedès BCN, també aquesta estarà dirigida i presentada pel sommelier David Escofet, amb una llarga trajectòria en restaurants 3 Estrelles Michelín.

Els vermuts es maridaran amb clàssics com patates xips, olives i fruits secs però també s’experimentarà amb la xocolata.

El tast es farà dijous dia 4 de juny a les 20:30h a l’Espai Penedès de Barcelona (carrer Muntaner, 21). Més informació al telèfon 93 348 45 05 i inscripcions a través del seu lloc web tastavinspenedes.cat.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa